Média ajánlat

Média ajánlat

A névnapi köszöntések legalább olyan fontos szerepet játszanak az életünkben, mint a születésnapok megünneplése. Boldog névnapot még azoknak az embereknek is szoktunk kívánni, akikkel nincsen túl szoros kapcsolatunk. Távoli rokonoknak, kollégáknak, tanároknak, óvónőknek vagy akár a szomszédoknak. Sőt, sokszor apró ajándékokkal is meglepjük őket.

A névnapok időpontjait nem kell fejben tartani, mert a nevek többsége naptárakban is szerepelnek. Azonban a mai modern világban már egyre kevesebben használnak hagyományos, nyomtatott naptárat. Ráadásul az újabb, különlegesebb nevek gyakran nem kerülnek bele a naptárakba. Éppen ezért egyre többen keresnek rá egy-egy névnap időpontjára az interneten.

Célom, hogy a látogatók számára a névnapi dátumok megtekintése mellett ajándékozási, vásárlási lehetőségeket, kreatív ötleteket, illetve hasznos tartalmat is nyújtsak.

Ebből adódóan megjelenési lehetőséget biztosítok a mikorvananevnapja.hu weboldalon.

Olyan partnerek jelentkezését várom, akik a névnap, névnapi köszöntés, névnapi ajándékozás, névre szóló ajándékok témakörökhöz kapcsolódó ajánlatokkal szeretnének az oldalon megjelenni.

Miért jó egy tematikus oldalon megjelenni?

Az emberek szeretik az egyszerű és gyors megoldásokat. Rákeresnek az interneten arra, hogy mikor ünnepli a névnapját az adott személy, de sokszor tanácstalanok lesznek, mivel is kedveskedjenek a névnaposnak. Ha ajándékokat ajánlunk, amit akár rögtön meg is tudnak vásárolni, levehetjük ezt a terhet a vállukról. 

Mivel az oldalon névnapi termékek, névnappal kapcsolatos cikkek jelennek meg, a névnapi dátumra keresve az oladon szereplő terméket akár többször és korábban is megjelenítheti a kereső.

Hirdetési lehetőségek

Az oldalon, a blog menüpont alatt megjelenő cikk

A hirdető a témába vágóan szabadon írhatja meg a szöveget, melybe maximum 4 darab saját készítésű vagy képgyűjteményből letöltött fénykép, illetve maximum 2 darab kifelé mutató link elhelyezésére van lehetőség. A cikk határozatlan ideig kerül elhelyezésre.

A cikk megjelenése előre egyeztetett időpontban történik.

Ár: 10000 Ft/cikk*

Termékajánló a webshop fül alatt, a kiválasztott kategóriában

Termékajánló leírás tetszőleges hosszúságban, melybe kép, elérhetőségek, kulcsszavak elhelyezésére van lehetőség.
Akkor jelenik meg, ha a felhasználó belép a kategória oldalra.
A termék vásárlásához a látogató közvetlenül a hirdető weboldalára lesz átirányítva, a megrendelés és fizetés ott történik.

A termékajánló fizetést követően maximum 2 munkanapon belül megjelenítésre kerül.

Ár: 3.000,-Ft/termék*

Kiemelt termékajánló a webshop fül alatt, a kiválasztott kategóriában

Adott kategória első helyén megjelenő, maximum 200 szavas termékajánló leírás.
Akkor jelenik meg, ha a felhasználó belép a kategória oldalra.

Kép, elérhetőségek, kulcsszavak elhelyezésére van lehetőség. A termék vásárlásához a látogató közvetlenül a hirdető weboldalára lesz átirányítva, a megrendelés és fizetés ott történik.

A kiemelt termékajánló megjelenése előre egyeztetett időpontban történik. 

 

Ár: 5.000,-Ft/30 nap *

„Mindent bele” csomag

Tartalmazza:

  • egy darab az oldalon, a blog menüpont alatt megjelenő cikk
  • egy darab termékajánló a webshop fül alatt, a kiválasztott kategóriában
  • egy darab kiemelt termékajánló a webshop fül alatt, a kiválasztott kategóriában
  • egy darab banner elhelyezése az oldalsávban
A megjelenések előre egyeztetett időpontban történnek.
 
 
 
Ár: 40.000,-Ft/csomag *

*Az árak forintban értendők, ÁFA mentesek, alanyi adómentesség miatt. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom.

Hirdetés megrendelés

Megrendelés és ajánlatkérés: hello@mikorvananevnapja.hu