Mária névnap, a Mária név jelentése

Mikor van Mária névnapja? Milyen eredetű és mi a Mária név jelentése? Készülj fel előre, hogy családtagod, barátod, ismerősöd időben megköszönthesd Mária névnap alkalmából.

Az oldalon nem csak a névnapjának az időpontját találod meg, hanem plusz információkat és érdekességeket is a névről. Ezek hasznosak lehetnek egy új barátságnál vagy egy új kapcsolatnál. Sőt, segíthet dönteni akkor is, ha a Mária néven gondolkodtok leendő gyermeketeknek.

 A Mária név jelentése, a Mária névnap időpontja

Mária női név.

A név eredete: héber-görög-latin eredetű keresztnév

Mária névnapját ekkor ünnepeljük: január 23., február 2., február 11., március 25., április 2., április 7., április 26., május 24., május 29., május 31., július 2., július 6., július 16., július 17., július 22., augusztus 2., augusztus 5., augusztus 15., augusztus 22., szeptember 8., szeptember 12., szeptember 15., szeptember 19., szeptember 24., október 3., október 7., október 8., október 11., október 22., november 21., december 8., december 15., december 18.

A Mária név jelentése: mirha, keserűség

A Mária név névszáma

A számmisztika szerint a névszám legalább annyira befolyásolhatja az életünket, akár csak a születésünk időpontja. A névszám a nevünk betűiből kiszámítható szám.

A nevek számértéke az alábbi módon számítható ki: Írd le a neved egy lapra. Utána minden betűhöz rendeld hozzá a meghatározott számot. Arról, hogy melyik betűhöz melyik szám tartozik, az alábbi oldalon olvashatsz: A nevek számértéke

Ha nincs kedved a betűket egyesével kikeresni:

A Mária név számmisztikai elemzése: M (4) + Á (1) + R (9) + I (9) + A (1) = 24 (2+4)
A Mária névszáma: 6

A nevek számértékének jelentését ezen az oldalon találhatod meg: A nevek számértéke

Az eredeti kép forrása: www.pixabay.com