Antonietta névnap, az Antonietta név jelentése

Mikor van Antonietta névnapja? Milyen eredetű és mi az Antonietta név jelentése? Készülj fel előre, hogy családtagod, barátod, ismerősöd időben megköszönthesd Antonietta névnap alkalmából.

Az oldalon nem csak a névnapjának az időpontját találod meg, hanem plusz információkat és érdekességeket is a névről. Ezek hasznosak lehetnek egy új barátságnál vagy egy új kapcsolatnál. Sőt, segíthet dönteni akkor is, ha az Antonietta néven gondolkodtok leendő gyermeketeknek.

 Az Antonietta név jelentése, az Antonietta névnap időpontja

Antonietta női név.

A név eredete: olasz – latin eredetű keresztnév

Antonietta névnapját ekkor ünnepeljük: február 28.

Az Antonietta név jelentése: herceg, fejedelem, elöljáró 

Az Antonietta név névszáma

A számmisztika szerint a névszám legalább annyira befolyásolhatja az életünket, akár csak a születésünk időpontja. A névszám a nevünk betűiből kiszámítható szám.

A nevek számértéke az alábbi módon számítható ki: Írd le a neved egy lapra. Utána minden betűhöz rendeld hozzá a meghatározott számot. Arról, hogy melyik betűhöz melyik szám tartozik, az alábbi oldalon olvashatsz: A nevek számértéke

Ha nincs kedved a betűket egyesével kikeresni:

Az Antonietta név számmisztikai elemzése: A (1) + N (5) + T (2)  + O (6) + N (5) + I (9) + E (5) + T (2) + T (2) + A (1) = 38 (3+8) = 11 (1+1)
Az Antonietta névszáma: 2

A nevek számértékének jelentését ezen az oldalon találhatod meg: A nevek számértéke

Az eredeti kép forrása: www.pixabay.com