Alexandrina névnap, az Alexandrina név jelentése

Mikor van Alexandrina névnapja? Milyen eredetű és mi az Alexandrina név jelentése? Készülj fel előre, hogy családtagod, barátod, ismerősöd időben megköszönthesd Alexandrina névnap alkalmából.

Az oldalon nem csak a névnapjának az időpontját találod meg, hanem plusz információkat és érdekességeket is a névről. Ezek hasznosak lehetnek egy új barátságnál vagy egy új kapcsolatnál. Sőt, segíthet dönteni akkor is, ha az Alexandrina néven gondolkodtok leendő gyermeketeknek.

 Az Alexandrina név jelentése, az Alexandrina névnap időpontja

Alexandrina női név.

A név eredete: görög-latin eredetű keresztnév

Alexandrina névnapját ekkor ünnepeljük: nincs hivatalos névnapja

Az Alexandrina név jelentése: férfiaktól megvédő 

Az Alexandrina név névszáma

A számmisztika szerint a névszám legalább annyira befolyásolhatja az életünket, akár csak a születésünk időpontja. A névszám a nevünk betűiből kiszámítható szám.

A nevek számértéke az alábbi módon számítható ki: Írd le a neved egy lapra. Utána minden betűhöz rendeld hozzá a meghatározott számot. Arról, hogy melyik betűhöz melyik szám tartozik, az alábbi oldalon olvashatsz: A nevek számértéke

Ha nincs kedved a betűket egyesével kikeresni:

Az Alexandrina név számmisztikai elemzése: A (1) + L (3) + E (5) + X (6) + A (1) + N (5) + D (4) + R (9) + I (9) + N (5) + A (1) = 49 (4+9) = 13 (1+3)
Az Alexandrina névszáma: 4

A nevek számértékének jelentését ezen az oldalon találhatod meg: A nevek számértéke

Az eredeti kép forrása: www.pixabay.com